Buro Bannink

Rotterdam

Beschrijving

Met de klas naar het theater? Een voorstelling in de gymzaal of juist in het klaslokaal op uw school? In één dag met kinderen een theatervoorstelling maken en opvoeren? Op zoek naar docenten drama, muziek enzovoorts? Invulling nodig voor een speciaal project? Andere wensen? Buro Bannink heeft en regelt het allemaal en denkt graag met u mee!

Buro Bannink is gespecialiseerd in theater en educatie, in voorstellingen en projecten voor jeugd en jongeren, voor Primair en Voortgezet Onderwijs. Het impresariaat vertegenwoordigt ruim 30 gezelschappen en artiesten. Hiervan spelen meerderen al jaren met veel succes door het hele land op scholen en in theaters. Daarnaast wordt veel ruimte gegeven aan jong aanstormend talent en beginnende theatermakers zodat zij zich kunnen ontwikkelen binnen de sector.

Buro Bannink werkt vanuit een ideële overtuiging, een passie en drive om zoveel mogelijk kinderen en jongeren te inspireren door mooi en goed theater. Kwaliteit, professionaliteit en plezier staan in elke culturele activiteit voorop om zo de beste beleving tot stand te brengen. Buro Bannink (opgericht in 2012) kan zich inmiddels rekenen tot één van de grootste jeugdimpresariaten van Nederland met een grote afzetmarkt binnen theater- en educatieland.

www.burobannink.nl

Informatie voor voortgezet onderwijs

Jongeren zijn geen volwassenen. Zij hebben een andere manier van kijken,ervaren en denken en daardoor ook een andere vorm van kunst en cultuur nodig. Buro Bannink is gespecialiseerd in voorstellingen (en projecten) voor jeugd en jongeren. Wij werken met veel beginnende theatermakers die allemaal volledig gaan voor de jeugdige kijker. zij sluiten aan op de belevingswereld zonder te betuttelen of zonder interesseren op artistieke visie. Echt theater voor echte jongeren. Kijk in ons aanbod voor voorstellingen gebaseerd op klassiekers of voor waanzinnig mooie muziek, spoken word, dans of hedendaags theater. Alles heeft binnen Buro Bannink een plekje, er is slecht één doorslaggevende criterium ‘dat het echt goed is’. Voorstellingen worden met liefde en zorg gemaakt en met diezelfde liefde en zorg zijn ze door Buro Bannink uitgezocht en worden ze nu vertegenwoordigd.

Ook worden er door Buro Bannink actieve projecten aangeboden en op maat ontwikkeld. Bij alle voorstellingen is het mogelijk om een aansluitende workshop te plannen. Dus niet alleen kijken maar ook doen bij Buro Bannink!

Ga voor aanvullende informatie over ons aanbod naar onze website of stuur even een mailtje naar marloes@burobannink.nl