Netwerkmiddag 17 april 2024

14:30 – 18:00 uur

Beste cultuurcoördinatoren, leescoördinatoren, directie,

Hierbij nodigen we jullie uit voor de jaarlijkse KCOS netwerkmiddag op woensdag 17 april 14:30 - 18:00 uur.

Klik hier om je aan te melden!

De KCOS netwerkmiddag draait om kennisdelen, inspiratie en workshops.
Dit jaar ligt de focus op vakintegratie; kunstenaar en educator Wolf Brinkman zal dit thema plenair inleiden.

Locatie: Cpunt - Poppodium in Hoofddorp (Raadhuisplein 9, 2132 TZ)
Parkeren: Voor de deur is betaald parkeren (Burgemeester van der Willigenlaan, code 4452). Er zijn ook alternatieven.

In verband met het inplannen van workshops, ontvangen we je inschrijving graag uiterlijk 1 april.

Ga netwerken met culturele aanbieders op de informatiemarkt en doe mee aan workshops van diverse disciplines; die ook in het teken staan van vakintegratie.
Na deze dag ga je aan de slag met het samenstellen van je nieuwe cultuurprogramma voor 2024-2025.

14:30 – 15:00 uur Inloop

15:00 – 16:00 uur Wolf Brinkman over vakintegratie | plenaire sessie
‘’Zeggen dat je kunstlessen komt geven en dan stiekem keihard taal en rekenlessen geven.‘’ In deze lezing laat Wolf Brinkman zien dat onderwijs en cultuurvakken op geen enkele wijze van elkaar verschillen; maar op heel natuurlijke wijze bij elkaar horen.

16:00 – 17:00 uur Informatiemarkt

17:00 – 18:00 uur Workshop rondes & pitch programma van aanbieders | op inschrijving

We hebben een gevarieerd programma samengesteld en gaan ervan uit dat jouw school weer vertegenwoordigd is. Deelname aan KCOS bijeenkomsten is een criteria voor de subsidie.
Naast ICC-ers, directie en leescoördinatoren zijn andere leerkrachten die interesse hebben ook van harte welkom, stuur deze uitnodiging graag aan hen door. Zij dienen zich ook zelf aan te melden.

We gaan ervan uit dat iedereen deelneemt aan de plenaire sessie 15:00 - 16:00 uur, die is voor zowel de scholen als de aanbieders. Na de plenaire sessie ga je netwerken en jezelf laten informeren door de culturele aanbieders op de informatiemarkt 16:00 - 17:00 uur. Misschien heb je al specifieke aanbieders op het oog die je wilde spreken?
Bekijk hier de lijst met deelnemende aanbieders.

Daarnaast kan je inschrijven voor korte workshops van diverse disciplines die plaatsvinden tussen 17:00 - 18:00 uur, zodat je het aanbod zelf kan beleven. Je schrijft in voor minimaal 1 workshop en je kan max. 2 workshops kiezen. Tevens zal er een pitch programma van diverse aanbieders plaatsvinden.
Bekijk hier het workshop-overzicht met omschrijving van de workshops.

Kom netwerken, beleven en je laten inspireren op 17 april!

Klik hier om je aan te melden!