Primair Onderwijs Haarlemmermeer

Kunstmenu (PO)

De subsidie is bedoeld voor activiteiten door professionele aanbieders van cultuuronderwijs ter ondersteuning van cultuuronderwijs op PO-scholen in Haarlemmermeer.
Eigen bijdrage PO: € 10,- per leerling (2017-2018)
Subsidie gemeente: € 10,69 per leerling (2017-2018)

De onafhankelijk adviseur cultuuronderwijs, Jacoline Reijntjes, adviseert en ondersteunt de scholen voor basisonderwijs en speciaal basisonderwijs in Haarlemmermeer bij de ontwikkeling van cultuuronderwijsbeleid, bij het samenstellen van hun programma cultuuronderwijs en bij de subsidieaanvraag via mijn.kunstencultuuropschool.nl. Zij bemiddelt tussen aanbieders en scholen.

contact: info@kunstencultuuropschool.nl

Subsidievoorwaarden

• De school* maakt gebruik van de eigen internetpagina mijn.kunstencultuuropschool.nl voor het verkrijgen van subsidie
  • De school dient haar meest recente beleidsplan cultuuronderwijs in;
  • De school is vertegenwoordigd bij de jaarlijkse netwerkbijeenkomsten in april en november;
  • De school dient uiterlijk 30 mei de aanvraag verlening subsidie in bij de onafhankelijk adviseur cultuuronderwijs ter beoordeling;
  • De school dient uiterlijk 14 juni de aanvraag verlening subsidie bij de gemeente in ter behandeling;
  • De school dient uiterlijk 15 september de aanvraag vaststelling in bij de projectleider ter beoordeling;
  • De school dient uiterlijk 30 september de aanvraag vaststelling in bij de gemeente ter behandeling;
  • De aanvragen worden digitaal ondertekend door de directeur.

*vertegenwoordigd door de cultuurcoördinator, docent of directielid.

Bij het overschrijden van de termijnen voor inleveren bij de gemeente (subsidieaanvraag: uiterlijk 14 juni en aanvraag vaststelling 30 september) past de gemeente de volgende sancties toe:

• Tot 2 weken te laat een korting van 5%,
  • Van 2-4 weken een korting van 10%,
  • Van 4-6 weken een korting van 15%,
  • Vanaf 6 weken een korting van 25%.