Ga direct naar inhoud
Ook de nieuwsbrief van Kunst en Cultuur op School ontvangen? Schrijf je in
Sleep hier maximaal 5 projecten naartoe
Mailen
Bestellen
Vergelijken
Analyseren
Analyse

Act Now

12+ alle niveaus
Ontdek wie je bent en wees het dan expres!

ACT NOW
and become the great you

Een levensspelwijzer- daar wordt iedereen wijzer van!

Wie ben jij?
Wie ben jij in relatie tot je klasgenoten?
Waar word jij blij van?
Wat is je grootste droom?
Wat zijn jouw talenten?
Heb jij deze vragen ook wel eens in je hoofd? Dan is dit spel echt wat voor jou! Dit spel staat even stil bij wie jij bent als mens, los van de vakken en cijfers die je haalt. Je bent namelijk een pracht mens met een uniek talent wat jij de wereld hebt te geven. Grijp je kans now and become the great you!

Wat levert het de jongeren op?

Een kort en krachtig spel waarbij de jongeren in 2 uur tijd een deel van zichzelf ontdekken, en dit ook in relatie tot hun klasgenoten zien.
Een MUST voor elke jongere in het onderwijs om spelenderwijs stil te staan bij wie ze zelf zijn en hoe ze zich verhouden tot de omgeving.
Valentine bereikt dit op een toegankelijke manier in een veilige sfeer, waardoor jongeren zich authentiek kunnen uiten en op een speelse manier op zelfonderzoek gaan.
Blik vooruit in een context van positieve empowerment: jongeren zien concrete kansen en mogelijkheden voor zichzelf en kunnen die vertalen naar het dagelijks leven.


Waarom ACT NOW!
Het is van belang om als jongere stil te staan bij wat je allemaal al bereikt hebt in je leven en waar je trots op bent. Los van alle cijfers voor de vakken die jongeren volgen. In deze workshop worden jongeren even stil gezet om te voelen wie ze zijn en vooral te ervaren waar ze gelukkig van worden. Stil te staan bij de zaken die ze allemaal al voor elkaar hebben gekregen in hun leven. Waar ze echt trots op mogen zijn. De jongeren zien nieuwe kansen en perspectieven voor zichzelf waar ze naar kunnen handelen en mee verder kunnen.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook

 
Pier K Cultuuronderwijs PO
voorstelling
Theater
hele school
PO
 
Pier K Cultuuronderwijs PO
voorstelling & workshop
Theater
hele school
PO
 
Slapstick, strakke timingen, cartooneske beelden ...
Bureau Vanaf2
voorstelling
Muziek, Theater
Groep 2, 3, 4
PO
 
Jonge mensen van nu ontdekken familie-verhalen ...
Sterk verhaal
voorstelling
Erfgoed, Theater
Groep 7, 8, Basisvorming VO
PO | SBO