Ga direct naar inhoud

Dancerous!

Aanbieder

Met humor leerlingen motiveren en inspireren om eigen creativiteit, muzikaliteit en samenwerking verschillende gevoelens en boodschappen te uiten en te communiceren via verschillende dansstijlen. Van tango tot streetdance, van bewegingstheater tot werelddans en sport, dat is DANCEROUS, magisch toch?
Alle leerlingen met of zonder danservaring kunnen de lessen probleemloos volgen, omdat dansplezier voorop staat. Op aanstekelijke muziek die aansluit bij de kwaliteit en sfeer van de oefening, worden de kinderen spelenderwijs verleid om zelfstandig te creëren en creatief om te gaan met beweging, zodat er een (nieuwe) dans ontstaat. Aan bod komen o.a.: samenwerking, inleving, verplaatsen door de hoogtelagen, tempo wisselingen, verschillende kwaliteiten, presentatie.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook

Voor de ontwerpers van morgen
lessenserie

Erfgoedleerlijn Haarlemmermeer