Ga direct naar inhoud

1-2 | Zing met ons mee - Deze vuist op deze vuist

‘De kat van ome Willem is op reis geweest, op reis geweest, op reis geweest…’ de liedjes van Harry Bannink zijn een feest der herkenning!

Hele generaties zijn opgegroeid met Duifies, Op de step en Deze vuist op deze vuist. Tijdens het concert zingen leerlingen uit groep 1 en 2 uit volle borst mee met pianist Cor Bakker, zangeres Fay Lovsky en cabaretier Remko Vrijdag. Ter voorbereiding kan in de klas alvast naar hartenlust geoefend worden: ‘Twips, twips, twips… Eerst de handen op de heupen, dan de handen op de bips!’

educatie.concertgebouw.nl

Er is een lesbrief beschikbaar

Bezoekers van deze pagina bekeken ook