Agent & Boef

Slapstick, strakke timingen, cartooneske beelden en meeslepende muziek.

Agent en Boef

Een stoute, slimme voorstelling voor iedereen die van spelletjes houdt. Maar... wie wint er nou eigenlijk?

"Boef", zegt Agent, "ik blijf voor altijd bij jou."
"Maar ik niet bij jou!", zegt Boef.
Agent kijkt verschrikt.
"Gefopt!", zegt Boef.

Boef woont in de gevangenis bij Agent. Dat vindt Agent gezellig. Er is maar één probleem: soms ontsnapt Boef. En dan haalt hij boevenstreken uit... Kan Agent Boef ook dit keer weer vangen? En zullen ze vrienden blijven?

De prentenboeken met daarin de verhalen rondom het hilarische duo Agent en Boef van Tjibbe Veldkamp en Kees de Boer zijn al lange tijd een groot succes en werden zelfs bekroond met de Zilveren Griffel. Met het ontdekken van het smakelijke materiaal rondom dit tweetal, kwam een wens voor De Toren van Geluid uit: fysiek muziektheater maken dat raakt.

Slapstick, strakke timingen, cartooneske beelden en meeslepende muziek zullen de voorstelling typeren. De bijzondere vriendschap tussen de twee zorgt voor ontroering. En dit alles geïnspireerd door grootheden als Charlie Chaplin en Laurel en Hardy.

Na de voorstelling kun je Politiehond aaien of met Agent nakletsen. En wie durft er met Boef op de foto?!

Een aangepaste versie voor uw openluchttheater en/of festival is mogelijk!

DE TOREN VAN GELUID
Sinds 2001 brengt De Toren van Geluid interactieve muziektheatervoorstellingen voor kinderen vanaf 1,5 jaar. Via toegankelijke voorstellingen, waarbij eenvoud en helderheid voorop staan, willen kernleden Laura en Norman jonge kinderen laten kennismaken met theater en muziek. Om dit te bereiken geven zij ook muziektheaterworkshops. Momenteel ontwikkelen zij ook een workshop rondom Agent en Boef!
Eerder maakte het gezelschap o.a. voorstellingen rondom de bekende poezen van Fiep Westendorp: ‘Pim & Pom'.

De Theaterkrant: "Een voorstelling met een heel grote glimlach! **** 4 sterren!" (over Pim & Pom - Fieperdepiep!)

Musicalworld: "Een tijdloze vertelling....Chapeau!" (over Pom & Pom - Anders dan anders).

Bezoekers van deze pagina bekeken ook

De populairste en meest gezongen liedjes
Muziek, Theater
Groep 1, 2, 3, 4

NurLimonade Media
workshop
Media, AV
Groep 1, 2, 3, 4, 5, 6
PO

Sprookjesmusical met dans, muziek en liedjes.
Multidisciplinair
Groep 1, 2, 3, 4, 5, 6