3D-Pen-Tekenen Workshop

Kom los van het papier en geef je tekening een derde dimensie. Fantasie wordt werkelijkheid tijdens de Workshop 3D-Pen-Tekenen van maX Music.

Zo werkt 3D-Pen-Tekenen
Bij maX Music gebruiken we speciale 3D-pennen waarmee je creaties tastbaar worden. Er komt geen inkt uit de pen, maar vloeibaar plastic dat direct stolt maar toch flexibel blijft. Zo teken je opeens echt draagbare sieraden, telefoonhoesjes, een portemonnee, kledingaccessoires. Laat je fantasie de vrije loop!
Na een instructie van de workshopleider gaan de deelnemers aan de slag met het maken van hun eigen 3D getekende object. Dit kan aan de hand van voorbeelden die de workshopleider mee neemt, of uit de losse pols.

De workshop kan op verschillende manieren worden uitgebreid. Zo kan er een ontwerpfase worden toegevoegd als de deelnemers een complexer uitgewerkt object willen maken, zoals een miniatuurgebouw. De workshop kan op veel thema's worden aangepast.

Na afloop van de workshop kunnen de deelnemers hun creaties mee naar huis nemen of tentoonstellen.

De workshopleider van maX Music is een professioneel artiest met didactische kennis en ervaring, en is zorgvuldig geselecteerd op vakinhoudelijke kwaliteiten, enthousiasme en betrouwbaarheid. U bent daarom verzekerd van succes met een Workshop 3D-Pen-Tekenen van maX Music.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook

De liefde tussen mens en dier
Glaslicht projecten
Beeldend