Alle liedjes met een strik erom

De populairste en meest gezongen liedjes

Alle liedjes met een strik erom

Alle liedjes met een strik erom is een livemuziek programma, waarin de meest gespeelde en gevraagde liedjes bij Theater Van Santen nog eens de revue passeren.
Theater Van Santen maakt vanaf 1994 muziektheater. Er is nog steeds veel vraag naar deze liveband met veel interactie. Daarom hebben we een selectie gemaakt van de meest succesvolle liedjes die we de afgelopen vijftien jaar mochten brengen.
Veel liedjes uit Alle liedjes met een strik erom zijn bekend, dus meezingen is onvermijdelijk!
De bandleden spelen niet alleen liedjes, maar vertellen tussendoor ook iets over de instrumenten waarop ze spelen en over de muziek die ze spelen.
De kinderen krijgen de gelegenheid om op het toneel mee te doen of zelfs een liedje ten gehore te brengen op een eigen instrument.

Een greep uit het repertoire:
Zeg Roodkapje - Uit Artis is een beer ontsnapt – Een treintje ging uit rijden –  De grote banaan uit Afrika –  Vlieg op, dikke bromvlieg! – Een spinnetje – Hansje Pansje kevertje – In de maneschijn –
Smakelijk eten – Onder moeders paraplu – Hoofd, schouders, knie en teen – Drie kleine kleutertjes -
Deze vuist op deze vuist –  Poesje mauw- Leuk is raar en natuurlijk Leve het nijlpaard!

Er is een lesbrief beschikbaar

Bezoekers van deze pagina bekeken ook

De liefde tussen mens en dier
Glaslicht projecten