Alleen op de wereld

Een tijdloos verhaal over veerkracht, moed, vriendschap en het verlangen ergens bij te horen.

Alleen op de wereld

Alleen op de wereld is een klassiek kinderboek dat al generaties lang meegaat. Het vertelt over de avonturen van de vondeling Rémi, die na vele omzwervingen zijn bestemming vindt.

Voor deze jeugdvoorstelling heeft Theater Van Santen het verhaal, in 1878 opgetekend door Hector Malot, in een sprankelend nieuw jasje gestoken.

Geniet van een tijdloos verhaal over veerkracht, moed en het verlangen ergens bij te horen.
Over de verbinding die muziek kan brengen. En over vriendschap die voelt als een familieband.
Droom weg tijdens deze meeslepende voorstelling vol mooie liedjes en livemuziek!

Er is een lesbrief beschikbaar

Bezoekers van deze pagina bekeken ook

Stedelijk Museum (Afdeling Educatie & ...
rondleiding