Aadje Piraatje viert Sinterklaasfeest

Gespeeld door Ton Meijer

TON MEIJER
Theaterduizendpoot Ton Meijer gaf jarenlang dramalessen, speelde in diverse films, tv-series en toneelstukken. Hij is een liefhebber van kunst, architectuur en (klassieke) muziek en weet dit op een weergaloze manier over te brengen op het publiek (jong en oud). Daarbij heeft hij een eigen vrije speelstijl ontwikkeld, waarbij de kinderen een levend onderdeel van de voorstelling zijn. Niets hoeft, veel mag.

Aadje piraatje viert Sinterklaasfeest

Ton zal in deze vertelvoorstelling ,waarin zoals altijd de kinderen mogen meedoen een aantal verhalen vertellen uit het nieuwste boek en tenslotte eindigen met het Sinterklaasverhaal. Laat de kinderen verkleed als piraat komen want aan het einde van de voorstelling mogen ze zelf piraten spelen.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook

Spring
Groep 1, 2