4Beat - Make some noise for the drum!

Tam Tam Producties / Lucas van Merwijk

Tam Tam productions (TTP) heeft zich de afgelopen 12 jaar geprofileerd als een veelzijdig en hoogwaardig productiebureau op het gebied van percussie,wereldmuziek en jazz. TTP verzorgt het management voor de verschillende formaties van slagwerker Lucas van Merwijk:  De Cubop City Big band, Drums United, Van Merwijks Music Machine en Drumixx!
De thematiek van de producties is veelal gebaseerd op onderzoek naar culturen met een sterke ritmische traditie. TTP heeft zich ontwikkeld tot een bijzonder gezelschap met een multinationaal karakter. De vele uiteenlopende projecten van TTP zijn zowel in Nederland als over de grenzen opgevallen bij een breed publiek.
4Beat
Make some noise for the drum!
In de literaire overlevering en in vele legendes is de trommel' de moeder van alle instrumenten', de oorsprong van de muziek. Met name trommels en ritme hebben altijd een bevrijdende en verbindende werking uitgeoefend in het creëren van een saamhorigheidsgevoel tussen mensen. De vier jonge 4Beat percussionisten zullen in een energieke voorstelling het jeugdige publiek kennis laten maken met trommels en ritmes uit de hele wereld. Spetterende drums en percussie uit Afrika, Azie en Latijns Amerika worden gecombineerd met de urban scratch sounds van de DJ, met jongleren op ritme, met body percussie, met mystieke oriëntaalse percussie, met zang en dans. Een opzwepende show waarbij het moeilijk zal worden in de stoelen te blijven zitten.
Musici:
Gianna Tam ( Suriname) is de dochter van slagwerker  Lucas van Merwijk. Zij heefft de afgelopen 10 jaar als bandlid van Drums United, Drumix! en Van Merwijks Music Machine gespeeld in Nederland en het buitenland. Wellicht kennen jullie haar van haar optreden in The voiche of Holland.

Julio Hagen ( Brazilië) begon op acht jarige leeftijd met percussie en jongleren. In het combineren van deze twee vaardigheden is hij uniek. Hij won bij het Rotterdams Straatfestival de Zilveren Kiezel voor aanstormend talent en hetzelfde jaar behaalde hij de eerste plaats tijdens de Kunstbende in Rotterdam. In 2011 was hij te zien in Holland's got Talent. Daar wist hij de halve finale te bereiken.

Alper Kekec (Turkije) bespeelt de Mystieke orieentaalse percussie en de knallende Afrikaanse drums op virtuose manier. Hij geeft les aan het rotterdams conservatorium.

Dj Broky B
(Nederland) begon in 1990 met mixen en scratchen. Hij werkte met vele bands waaronder Osdorp Posse.  De jonge theaterbezoekers zullen Broky B herkennen als de DJ van de ISH voorstellingen.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook

De dansers
Dans, Muziek