Aadje Piraatje viert feest

Ton Meijer

Na de interactieve voorstelling, gebaseerd op het boek 'Aadje Piraatje' ruim honderd keer gespeeld te hebben door heel Nederland, komt acteur en speldocent Ton Meijer nu met een nieuwe voorstelling gebaseerd op het tweede boek over deze kleine en innemende piraat. Deze voorstelling is gebaseerd op het nieuwe boek van Marjet Huiberts en Sieb Posthuma; 'Aadje Piraatje in gevaar". Ton vertelt, zingt en speelt de verzen van Marjet en gebruikt de tekeningen van Sieb Posthuma. Samen met de kinderen gaat Ton op reis met Aadje en alle andere piraten aan boord. Ze reizen terug in de tijd naar de rijke en avontuurlijke geschiedenis van de Nederlandse scheepvaart. Zo wordt er een combinatie gemaakt van de avonturen van Aadje en de echte avonturen van de zeevaarders uit de gouden eeuw. Ton speelt samen met de kinderen het leven aan dek na, hoe het is om zeeziek te zijn, gaan ze op zoek naar een schat, missen hun familie tijdens de lange reis, moeten naar de scheepskapper en uiteindelijk kunnen ze ook nog de slaap niet vatten aan boord. Met andere woorden genoeg avontuur voor 45 minuten lering ende vermaak! Alle hens aan dek!

Bezoekers van deze pagina bekeken ook

Spring
Groep 1, 2