Afblijven

Afblijven vertelt het aangrijpende verhaal van Melissa die niets liever doet dan dansen. Ze mag auditie doen voor een videoclip van een bekende artiest en daar wordt ze ook nog eens voor aangenomen. Prachtig vindt ze het, dat wereldje van muziek en dans. Maar dan komt ze in aanraking met drugs.  Drugs die haar een beetje over een dood punt heen helpen. Drugs die ervoor zorgen dat ze durft waar ze anders niet toe in staat is. Drugs die bijna haar ondergang worden. Bijna, want gelukkig is daar Jordi, smoorverliefd op Melissa en bereid om zelf in de problemen te komen om haar uit de ellende te halen. En of dat lukt?

Afblijven – naar het bekende boek van Carry Slee – werd in seizoen 2013/2014 door Homemade Productions uitgebracht als een opwindende jeugdmusical met een script van Dick van den Heuvel die de voorstelling ook regisseerde, en met muziek van Jeroen Sleyfer. Speciaal voor scholen maakt Homemade Productions nu een handzame bewerking van die musical.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook

hele school
De dansers