Adam en de anderen - De Stokerij

Een voorstelling over pesten, acceptatie, met liefde naar elkaar kijken en durven te zijn wie je bent.

Aanbieder

Adam is op het eerste gezicht een hele normale jongen. Maar vanaf de eerste dag op zijn nieuwe school vinden de andere kinderen hem maar raar. Hij is “anders”. Ook thuis, bij zijn vader en moeder, heeft hij het gevoel dat hij er niet helemaal bij hoort. Hoe dat komt, weet Adam niet. Op zijn verjaardag loopt hij weg van huis en op een zwerftocht door de stad ontmoet hij allerlei mensen. Slootman, Piraat, Carrièremam en Vogelvrouw zijn ieder op hun eigen manier anders.

Adam leert anders naar anderen kijken: hun anders-zijn is niet raar, maar juist mooi. En zo leert hij ook zijn eigen anders-zijn omarmen.

‘Adam en de Anderen’ is het debuut van Anne Rats (o.a. ‘Otje’) als theatermaker en schrijver. De voorstelling is een coproductie van De Stokerij met De Nieuwe Oost.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook

De dansers
Dans, Muziek