Rondje Cultuur | Galerie

locatie Galerie Cpunt Hoofddorp

Met een Rondje cultuur nodigen wij leerlingen uit kennis te maken met hun culturele leefomgeving, zodat zij allerlei facetten van kunst en cultuur kunnen ontdekken. Via inspirerende gastsprekers, workshops, activiteiten en rondleidingen in het gebouw van Cpunt komen leerlingen in aanraking met verschillende kunstdisciplines en gaan ze zelf actief aan de slag.

Kom een kijkje nemen in de tentoonstellingen van de galerie! Jaarlijks worden er tien beeldende kunsttentoonstellingen georganiseerd en per seizoen minstens één educatieve tentoonstelling. Een kijkje bij een tentoonstelling in de galerie kan ook worden gekoppeld aan een leuke workshop beeldende kunst bij het kunstencentrum. Zien en beleven doe je bij de galerie en bij het kunstencentrum ga je lekker zelf aan de slag!

Bekijk ook de andere mogelijkheden van Rondje Cultuur: Architectuur, Beeldend, Bibliotheek, Dans en Theater, Galerie, Muziek