Rondje Cultuur | Bibliotheek

locatie Cpunt bibliotheek Hoofddorp Centrum

Met een Rondje cultuur nodigen wij leerlingen uit kennis te maken met hun culturele leefomgeving, zodat zij allerlei facetten van kunst en cultuur kunnen ontdekken. Via inspirerende gastsprekers, workshops, activiteiten en rondleidingen in het gebouw van Cpunt komen leerlingen in aanraking met verschillende kunstdisciplines en gaan ze zelf actief aan de slag.

Breng je eigen, gekste verhaal tot leven met de workshop (strip)tekenen of ga creatief aan de slag met woorden in de Cpunt Bibliotheek Hoofddorp Centrum. Of word een woordkunstenaar met de workshop Spoken Word. Leerlingen gaan aan de slag met taal en dragen hun eigen verhaal voor. Tijdens de workshop (theater)schrijven maken leerlingen kennis met zoveel mogelijk verschillende aspecten van het schrijven. Of ga voor de activiteit: schrijver of illustrator op bezoek. Schrijvers en illustratoren vertellen over hun werk, dragen voor uit eigen werk en geven ook workshops.

Bekijk ook de andere mogelijkheden van Rondje Cultuur: Architectuur, Beeldend, Bibliotheek, Dans en Theater, Galerie, Muziek