Rondje Cultuur | Beeldend

locatie Kunstencentrum Hoofddorp

Met een Rondje cultuur nodigen wij leerlingen uit kennis te maken met hun culturele leefomgeving, zodat zij allerlei facetten van kunst en cultuur kunnen ontdekken. Via inspirerende gastsprekers, workshops, activiteiten en rondleidingen in het gebouw van Cpunt komen leerlingen in aanraking met verschillende kunstdisciplines en gaan ze zelf actief aan de slag.

Bij het kunstencentrum kunnen leerlingen kiezen uit verschillende beeldende workshops zoals schilderen, media en zeefdrukken. Of ga aan de slag met fotografie en media zoals stop-motion waarin leerlingen hun eigen animatiefilm maken door middel van het laten bewegen van echte voorwerpen. Wil je een stapje verder? Dan kun je in virtual reality jouw eigen wereld creëren of muziek opnemen in de opnamestudio! Wil je meer uit design en mode halen? Dan kun je bij het kunstencentrum ook terecht voor het ontwerpen van je eigen sieraad of kledingstuk.

Bekijk ook de andere mogelijkheden van Rondje Cultuur: Architectuur, Beeldend, Bibliotheek, Dans en Theater, Galerie, Muziek