Hard op de tong

Improvisatie theater

Beschrijving

Alle niveaus.
Hard op de tong is een voorstelling met een serieuzere ondertoon over een door de school gekozen thema. Pesten, liefde, discriminatie en de eigen toekomst zijn terugkerende thema’s.

Juist mag er veel gelachen worden. Het doel van deze voorstellingen is het integer terugspelen van verhalen van leerlingen of de uitkomsten van een debat. Scènes kunnen perfect dienen als het uitgangspunt voor een groepsgesprek. Het visualiseren van een situatie door theater maakt processen zichtbaar en bespreekbaar.Tijdens de voorstelling of achteraf worden de scènes besproken door onze gespreksleider of uw docent.

Hard op de Tong, de populaire interactieve voorstelling over thema's die bij de leerlingen leven (pesten, liefde of alcohol bijvoorbeeld). Het puberbrein werkt op korte termijn en met name onder sociale invloeden. The Big Mo zorgt ervoor dat de leerlingen na afloop kunnen benoemen waar zij zelf en hun omgeving staan, met betrekking tot deze onderwerpen. Wat vind ik er van? Waar ligt mijn grens? Wat zijn de gevolgen van de keuzes die ik maak?

Uitvoerder: The Big Mo