Muziek maak je zo!

Een workshop muziek produceren met de hele klas

Tijdens deze muziek workshop gaan de leerlingen omgevingsgeluiden omtoveren tot de mooiste symfonieën en te gekke beats! Alledaagse voorwerpen veranderen plotseling in de coolste instrumenten.

Wie heeft er een drumstel nodig als je een aanlopende fiets hebt!

Met materialen uit de klas of vanaf het schoolplein gaan de leerlingen aan de slag onder leiding van muzikale duizendpoot Nomar. De locatie wordt omgetoverd tot orkestbak en niets is meer wat het lijkt. Elke leerling krijgt op zijn manier de kans om zich te ontpoppen tot talentvol muzikant, producer, engineer, zanger, rapper of schrijver.

Tijdens de workshop zijn de leerlingen eigenaar van het gehele proces. Van de eerste noot tot het terugluisteren van hun zelfgemaakte muziekstuk.
Samenwerken staat in de workshop centraal. Elke leerling krijgt naar eigen voorkeur een taak in het productieproces.