Commander_n00b

Minecraft met Mahler, Copland, Sibelius en Roukens

In deze real life game spelen de vijf maffe, muzikale mannen van Släpstick een spel (Commander_n00b) met de onmisbare hulp van de leerlingen én de musici van het Concertgebouworkest. Tijdens dit spel weten de leerlingen in de zaal eigenlijk meer van de materie dan de mensen op het toneel… Want het orkest stuurt, beweegt mee, reageert en beslist met de meest fantastische orkestrale muziek. Minecraft met Mahler, FIFA met Copland, The Sims met Sibelius, Pac-Man met Roukens: iedere combi is nieuw. Zo komen werelden bij elkaar, versmelten belevingen en bereiken we met z’n allen het laatste level.

Wat?
Een real life game tijdens een dynamisch concert in de Grote Zaal, samen met de vijf grappige, muzikale mannen van Släpstick en de musici van het wereldberoemde Concertgebouworkest.

Wie?
Concertgebouworkest
Släpstick
Yu Lu - dirigent

Wanneer?
Do 20 maart 09.30 en 11.30 uur
Vrij 21 maart  09.30, 11.30 en 13.30 uur
Dit concert vindt plaats in de Grote Zaal en duurt ongeveer een uur.