Digibord-apps Dans

Kunst op je bord! In samenwerking met Nederlands Dans Theater en Het Nationale Ballet

Follow a Muse verzorgt een 1 uur durende inleiding/training op school (of online) aan leerkrachten. Hierna zijn leerkrachten bekend met het gebruik van beide digibord-apps en de bijbehorende lesbrieven, zodat ze met hun leerlingen aan de slag kunnen gaan.

Parade | groep 3 en 4 | In samenwerking met Nederlands Dans Theater
Gebaseerd op de choreografie Parade waarin clowns en soldaten de hoofdrol spelen. De digibord-app bevat 6 energizers die in de klas gedanst kunnen worden!

Coppelia | groep 5 en 6 | In samenwerking met Het Nationale Ballet
Gebaseerd op het verhalende ballet Coppelia. Het verhaal draait om de liefde van Zwaantje en Frans, en de geheimzinnige Coppelia. Ook deze digibord-app heeft 6 energizers met energieke dansjes voor in de klas!

Het gebruik van beide digibord-apps en de bijbehorende lesbrieven is gratis èn gedurende het hele jaar naar eigen inzicht inzetbaar. Meer informatie over de apps? Klik hier!