Air Brush Workshop

Graffiti spuiten, maar dan met een speciale airbrush pen in plaats van een spuitbus. Dat is leuk en handig voor kleine vingers en in binnenruimtes.

Beschrijving

Graffiti kunstwerken zie je regelmatig in het straatbeeld en videoclip, maar ook in musea. Het is een eigentijdse kunstvorm die bij kinderen interesse kan wekken voor allerlei vormen van beeldende kunst.

De Airbrush Pen is eigenlijk een kleine elektronische spuitbus die graffiti ook mogelijk maakt voor kleine handen en binnenruimtes. In de pen kunnen speciale verfpatronen worden geklikt waardoor er steeds met een andere kleur kan worden gespoten.

In de Airbrush Pen Workshop van maX Music komt een enthousiaste workshopleider met 30 pennen, sjablonen, en uitdagende opdrachten naar jullie locatie.

In de workshop wordt een groep kinderen geïnspireerd om zelf met airbrush te experimenteren met speciale graffiti pennen die wij meenemen.

De deelnemers leren om kleine kunstwerken te maken door verschillende kleuren op papier te spuiten.

Hiervoor gebruiken we sjablonen die we meenemen. Bij voldoende workshoptijd kunnen kinderen zelf ook sjablonen bedenken, uitknippen en inzetten.

De workshop kan worden aangepast aan relevante schoolthema's zoals landen, geschiedenis, kunststromingen, etc.