Schoolconcert 'Vrienden Voor Altijd'

Zing en dans met pop, flamenco, samba, salsa, reggae en afro-beat

Wat is het leven zonder vrienden?! Dat zijn de leukste mensen met wie je de meest onvergetelijke momenten mee beleeft. Zij maken het leven mooi! Laten we samen dansen, zingen en muziek maken, want we zijn vrienden voor...Altijd’!

Samba Salad maakt al vier en halve decennia lang met veel plezier muziek voor kleine en grote mens. Gitaren, piano, bas, knetterende flamencohakken en drums in een energieke mix van multiculturele muziekstijlen bepalen het rijke muzikale palet van Samba Salad. Liedjes waarvan inmiddels al meerdere generaties kinderen mee zijn grootgebracht.

Herman Link, Rita Iny en hun dochter Maya Link trekken samen met hun muzikale vrienden de leukste liedjes van Samba Salad uit de kast. Feest mee met het pretconcert ‘Vrienden voor Altijd!’. Nummers als het swingende liedje ‘In je Hoofd kan Alles’, of hun hitversie van de Cupsong ‘Als ik ga’. Welke krijg jij nooit meer uit je hoofd? Er zijn er genoeg om uit te kiezen!

Samba Salad wil graag buitengewone muziekstijlen aan kinderen voorschotelen en daarmee hun muzikale horizon verbreden.