Nest

Voorstelling à la carte voor groep 1 & 2

Wat als je zomaar een vreemde eend in de bijt bent in een familie?
De vogels Ooi en Vaar werken al jaren in hun dierenbezorgservice. Zij bezorgen elk jong dier bij de juiste ouders. Tot er op een dag een dier bij hen belandt, dat ze nog nooit hebben gezien. Het huilt, kraait en heeft een luier om. Het lust geen wormen en vliegen kan het al helemaal niet. Voor Ooi en Vaar maakt dat niets uit. Ze vormen met hun nieuwe aanwinst een warm nest. Maar dan melden de echte ouders zich. Waar blijft hun kind?

Theater Krijt vertelt een grappige en ontroerende voorstelling over dieren, families, bezit en afscheid nemen. Met een onvervalste dosis kleuterhumor en herkenbare situaties voor ouders.

De voorstelling kan gecombineerd worden met de dansworkshop Eendenwaggel en Pinguïngehobbel op school voor €5 per leerling.