Blijf in de heartbeat

Basispakket Muziek

Het ontdekken van de maat in muziek en deze vasthouden in een liedje is voor jonge kinderen best een uitdaging. Tijd dus om dat te gaan oefenen. De kleuters gaan lopen, doen klapspelletjes en gaan hun eigen lichaam als percussie-instrument gebruiken. Zo ontdekken ze de muzikale heartbeat. Dan pakken we de instrumentjes erbij… Als de kinderen meespelen met de ritmische en melodische play-along lijkt het net een echte band. Deze lessenreeks biedt de basis voor de muzikale ontwikkeling.
Het accent op ligt op zingen & spelen en de nadruk op muziekplezier.

Let op: Deze activiteit is onderdeel van het basispakket Muziek. Dit pakket moet door alle groepen van de school worden besteld.

Het basispakket is inclusief een jaarabonnement op ZangExpress. Bij een abonnement hoort een teamtraining. Hier zijn extra kosten aan verbonden.