Modules Muziekinstrumenten

De eerste kennismaking met een instrument voor groep 1 tm 4

Je weet niet altijd of een instrument iets is voor jou. Zou het niet mooi zijn als leerlingen een introductie krijgen op een instrument, om te kijken of het bij hen past? Wij vinden van wel. En daarom bieden we een lessenreeks Muziekinstrumenten aan. In drie lessen krijgen je leerlingen een introductie op een instrument. Groep 1 en 2 gaan ritmes en melodieën maken op klein schoolinstrumentarium. Groep 3 maakt kennis met een echte viool en groep 4 leert spelenderwijs blokfluit spelen.

De leerlingen kunnen thuis aan de hand van de leerllijn instrumentaal oefenen met een inlogcode voor de ZangExpress website. Deze modules zijn inclusief een abonnement op de ZangExpress voor één jaar, de vakdocent neemt instrumenten mee en zorgt er voor dat iedereen aan bod komt.