Modules Muziek Digitaal

Let's go digital, digital

De mobiele telefoon, iPad, de filmpjes op YouTube, TikTok posts, Insta, Digibord en Vloggen. De wereld van je leerlingen is heel digitaal geworden. Met dit nieuwe muziekaanbod van Pier K maken we gebruik van de mogelijkheden die de digitale techniek ons geeft. Het geheim van de raptekst, een geluidsdecor gemaakt met gewone spullen uit de klas en een moderne beat maken bij een video. Leerlingen nemen eigen muziek op, maken soundscapes en programmeren ritmes. En natuurlijk gaan ze ook even dj- en. Door de combinatie van de muziek die ze zelf maken met digitale middelen ontstaat er een eigentijdse sound. Pier K biedt samen met Go 4workshops en Poppodium Duycker dit modulepakket met aanbod voor alle groepen.

Minimale afname twee groepen. Een abonnement ZangExpress is inbegrepen.