Superheld en Stunters!

Sportief heldenverhaal met theater en freerunning.

Tijdens de workshops Superhelden ontdekken en ontwikkelen de leerlingen de stunter in zichzelf! Dit sluit uitstekend aan bij het thema van de kinderboekenweek; Worden wat je wil.
We gaan aan de slag met acteren; het spelen van een rol en stunts worden geoefend. De workshop wordt afgesloten met de slotscène, waarbij een prinses gered moet worden van de schurken. Hierbij komen alle elementen van het begin van de workshop weer aan bod.

De workshop doet een beroep op het alert reageren, fysieke geheugen, samenwerken en durven doen. Leerlingen die talig minder sterk zijn, kunnen in deze workshop sterk naar voren komen, doordat de workshop een fysieke insteek heeft. We werken o.a. aan motoriek, lichaamsbeheersing, coördinatie, herhaalbaar maken, plezier in presenteren.