Zing mee - Ik sta paf!

Zing mee met de tijdloze liedjes van Annie M.G. Schmidt.

‘Ik wil alles wat niet mag, de hele dag, de hele dag!’ Annie M.G. Schmidt wist wel hoe je kinderen aan het zingen moest krijgen.
Annie M.G. Schmidt is tijdloos. Goede reden om de voorstelling Ik sta paf! terug te laten komen, zodat nóg meer kinderen kunnen genieten van dit meezingfeest. Duik ook in de wereld van Dikkertje Dap en Het beertje Pippeloentje. Ook De heks van Sier-kon-fleks is erbij. En De leeuw is los, en op weg naar het Amsterdamse Bos! Zing mee en laat iedereen paf staan!

Voorbereiding in de klas
Zeven voorbereidende lessen van circa 30 minuten. U ontvangt een lespakket waarmee u de kinderen in de klas voorbereidt op het concert. Een link naar het lesmateriaal vindt u een aantal maanden voor het project onderaan deze pagina.

Wij adviseren u om de voorbereiding op te nemen in uw jaarplanning.

Er is een lesbrief beschikbaar: educatie.concertgebouw.nl  .