SOEP!

Een beeldende voorstelling over de oorsprong van je eten - door IJsbeer INC.

'We gaan SOEP maken!'
Hoe kook je soep naar oma's recept? En waar komen de ingrediënten uit die pruttelende soep eigenlijk vandaan? Milan en Marijn gaan op reis en vinden prachtige verhalen over de oorsprong van ons eten.

Een visuele ontdekkingstocht met bootjes van uien en vliegende knoflook. Rij met een bus door een bos van broccoli of een woestijn van couscous... Kijk en proef je mee?

Tijdens deze voorstelling wordt er gekookt en ontstaan er met behulp van de camera op het scherm landschappen van de producten die ook in de soep verdwijnen. Duiken de leerlingen mee in de geschiedenis en reizen zij naar de uithoeken van de wereld waar je eten vandaan komt.

Een beeldende voorstelling met een grote dosis humor, die alle zintuigen prikkelt. Gespeeld door de jonge theatermakers Milan Schleijpen en Marijn Maurits.
Na afloop mogen alle kinderen de soep proeven die gemaakt is tijdens de voorstelling!

Er is een lesbrief beschikbaar: https://theaterbureaufrijns.nl/voorstellingen/soep-4/ .