A. Vontura & de T.E.I.T.-machine

Reizen door de tijd....

Aanbieder
Uitvoerder
Beschrijving

Je hebt geen tijdmachine nodig om andere tijden te ontdekken, maar… een tijdreis is natuurlijk wel gaaf! In Arie Vontura’s geheime laboratorium is een fantastische uitvinding gedaan: met een speciale koptelefoon op kun je door te tijd reizen. Maar werkt het apparaat wel helemaal zoals het hoort? Samen met de kinderen gaat Arie terug naar de toekomst en vooruit naar het verleden. Naar welke tijd zou jij willen reizen?

Kinderen beleven en spelen samen een verhaal over vriendschap en een reis door de taal. Dit keer niet vanuit hun stoel voor een podium, maar staand met een koptelefoon op het hoofd! Het publiek wordt als hoofdpersoon opgeslokt in een avontuur waar zij zelf aan mee doen.

Let op: ook groepen 7+8 kunnen meedoen met deze voorstelling!

Over Daan Draait
Daan maakt al jaren voorstellingen op theaterfestival de Parade en is inmiddels specialist in het maken van Silent Disco voorstellingen waarin hij muziek, interactief theater en vertelkunst samenbrengt. In zijn voorstlelingen komen kinderen op speelse wijze in aanraking met grote vraagstukken, zoals: Wat is vriendschap, welke rol speelt echt en nep in het leven of wat is tijd?