In het Wild

Ga mee op muziektheater safari dwars door Afrika!

Aanbieder

Ga mee op reis naar Afrika. Samen met Maya, Herman en Rita beleven de kinderen een muzikaal avontuur dwars door de rimboe en over de savanne, waar dieren de baas zijn. Wij bezoeken de vogels, leeuwen, olifanten, de familie aap en laten zien hoe heerlijk het is om in het wild te leven.

Betoverende wereldse muziek en swingende liedjes (live gespeeld), energiek dans- & theaterspel, waarop iedereen kan meezingen en bewegen als dieren in het wild. Tijdens ons bezoek maken wij gebruik van uitheemse instrumenten om het jungle sfeer te illustreren met ritmes en geluiden van dieren en de natuur. Spelenderwijs maken de kinderen kennis met Afrikaanse instrumenten en muziek.

Verteller, dans en zang: Maya Link / Gitaar, Afrikaanse percussie, zang en spel: Herman Link / Afrikaanse percussie, zang en spel: Rita Iny en/of Bart Jan Oosting

Het gezelschap neemt een eigen geluidsinstallatie mee.

Er is een lesbrief beschikbaar.