De Rattenvanger van Hamelen

Naar het sprookje van Grimm

Beschrijving

In Hamelen zijn de mensen te druk om hun rommel op te ruimen. En dus komen er ratten. Heel veel ratten. Een hoge beloning voor wie de ratten verjaagt! Maar de mensen van HAMELEN houden zich niet aan hun belofte en de Rattenvanger leert ze een lesje dat ze niet snel zullen vergeten!

Nee, nee geen zorgen. In deze versie komen de kinderen veilig terug!
Deze voorstelling werd al eerder met veel succes gespeeld en is nu terug. Samen met de wonderlijke muziek, waaraan ratten en kinderen geen weerstand kunnen bieden!

Eric Borrias
Al bijna 30 jaar een rete-goeie verteller. Een ambachtsman die al bijna 30 jaar de fantasie van zijn publiek aan het werk zet. Van schijnbaar eenvoudige sprookjes tot indrukwekkende oorlogsverhalen, van bekende (kinder)boeken tot verhalen op maat. Zijn “gereedschapkist” is rijk gevuld. Niet voor niets heeft deze Vertelambassadeur, naast 18 grotere voorstellingen, een breed scala aan korte verhalen. Van kerst tot horror, van humor tot ernst. Gekozen tot Vertelambassadeur 2016

“Super voorstelling. Kinderen deden heel goed mee. Perfect voor de leeftijd, met veel herhalingen. En ook voor volwassenen leuk"

“Fijn dat zo'n verhaal niet verloren gaat maar verder wordt verteld. Het verhaal in combinatie met de muziek van Ravel blijft prachtig!”