Klus!

Daar zit muziek in!

Twee klussers komen binnen en beginnen de bouwplaats af te zetten. Schragen, schuurpapier, schroeven, spijkers, sleutels; zo,  aan de slag!. Het daadwerkelijk bouwen zakt gaanderweg deze belevingsvoorstelling naar het tweede plan. Het blijkt zo enorm leuk om met de klusmaterialen te spelen. Zelfs in de geurige houtkrullen blijkt geluid te zitten. Misschien bouwen we samen aan een oorverdovend muziekstuk? Na al deze inspanningen is het fijn ontspannen met de zachte verfrollers en de sfeervolle muziek.

Klus is een belevingsvolle, non-verbale en interactieve voorstelling, voor leerlingen binnen het speciaal onderwijs, waarin alle zintuigen worden aangesproken en leerlingen door 2 klussers worden uitgenodigd om mee te doen. Ieder op zijn/haar eigen manier; afgestemd op behoeften en ontwikkelingsniveau.