Honolulu

Op ontdekkingsreis!

Belevingsvoorstelling waarin een ontdekkingsreis wordt gemaakt naar een eiland waar niets is wat het lijkt. Een bewegende blauwe doek wordt de golvende zee, een eiland met een palmboom komt in zicht. De twee reizigers nodigen de leerlingen uit tot het ontdekken van dit bijzondere eiland met zijn eigen bewoners. Dit doen ze op een non-verbale manier, afgestemd op behoeften en mogelijkheden van de individuele leerling. Spannend als de enorm lange slang zich laat zien, maar hij blijkt heel lief en aaibaar. De kannibalen hebben hun heel eigen ritme en vinden het gezellig als je mee doet! Wat schitterd er in de vis? Wie durft de schat te pakken?

Honolulu is een belevingsvolle interactieve voorstelling, voor leerlingen binnen het speciaal onderwijs, waarin alle zintuigen worden aangesproken en leerlingen worden uitgenodigd tot interactie. Ieder op zijn/haar eigen manier en afgestemd op ontwikkelingsniveau.