En niemand wist waarom

Interactieve vertelvoorstelling met prachtige live muziek.

Beschrijving

Een interactieve vertelvoorstelling omlijst met prachtige live muziek. Een modern sprookje voor kinderen vanaf 4 jaar over verdrietig mogen zijn zonder dat je weet waarom, iemand heel graag willen helpen en de moed om voor jezelf op te komen en uit te spreken wat je voelt.

‘Ergens, in een land hier niet zo ver vandaan leefden eens een koning en een koningin. Op een dag begint de koningin te huilen en kan er niet meer mee stoppen. De koning is radeloos en gaat met behulp van de kinderen op zoek naar manieren om de koningin op te vrolijken. Alleen is er één ding dat hij daarbij over het hoofd ziet…’

Simone Vertelt maakt interactieve vertelvoorstellingen omlijst met prachtige live muziek van veelzijdig muzikanten Dorus Nauta of Douwe den Boomen, en vertelster Simone van Laar.

Simone werkt afwisselend met muzikant Dorus en Douwe. Beiden zijn veelzijdig multi-instrumentalist, docent, dirigent en arrangeur. Dorus en Douwe studeerden beiden af aan het conservatorium in Amsterdam als docent muziek, ze speelden samen in o.a. het Ricciotti Ensemble en de Omniband.

"De mooiste van de presentatiedag dag wat mij betreft. Wat een innemende speelster! En wat een creativiteit! Heel bijzonder wat daar samen met de kleuters ontstond. Mooie en gedoseerde muzikale ondersteuning." 

Renske Hoogervorst - Cultuurgebouw

"Wat een geweldige voorstelling! Simone voelt de kinderen goed aan. Heel tof dat de leerlingen actief mee mochten doen. Sommige spontane reacties zorgden ook voor hilariteit, Al improviserend wist Simone weer de juiste draai aan het verhaal te geven. Ook de musicus was geweldig."