Dagproject - thema naar keuze (ook Kinderboekenweek)

Een feest voor de hele school, allemaal zelf aan de slag!

Binnen cultuureducatie zelf het toneel op met een spannend project? Dat kan en op het toneel kan dan ook direct alles.

Reizen in de tijd, verdwalen in een droom, mee met het circus… Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. En het mooiste? Je beleeft het niet alleen in je eigen fantasie maar je schittert ook nog voor een publiek.

Bij een dagproject komt er een team van theater- en dansdocenten, neemt het over en werkt met de hele school aan een voorstelling. Deze spelen we aan het eind van de dag voor familie en alle andere geïnteresseerden. De projecten voor het PO worden op maat ontwikkeld en betreffen voornamelijk workshops met betrekking tot toneel, muziek en dans als kunstdiscipline. Daarnaast zijn er meerdere standaardprojecten welke aansluiten op diverse kerndoelen in het PO.

Mogelijke thema's: "Stap in en reis mee", "Robin Hood", "Er was eens een sprookje", "De Wedstrijd", "Altijd feest!", "Ik ben de superheld", "Griezelen voor gevorderden" en meer!

Voor de Kinderboekenweek 2020 hebben we een speciaal Dagproject: De Tijdmachine

Spring met ons in de tijdmachine. Vlieg langs dinosaurussen, ga op visite bijd e romeinen en zie hoe leuk de geschiedenis is. In het Dagproject ' De Tijdmachine' reizen we door tijd en misschien wel door de ruimte met theater, dans en muziek. In de afsluitende voorstelling reizen we echt door de geschiedenis en beginnen we zelfs helemaal in de oertijd.

Er is geen lesbrief beschikbaar