Dance moves

Leer verschillende dansstijlen kennen en maak een choreografie

Iedereen kan dansen! Je moet het alleen durven. De dansdocenten van Cultureel Verschil weten hoe ze de leerlingen aan het dansen krijgen. Wij bieden de volgende stijlen aan:

Urban/ hiphop dans
Aan het begin van de les bespreekt onze docent wat de leerlingen op dit moment veel luisteren op muzikaal gebied. Vervolgens gaat de groep aan de slag op die muziek met het maken van een eigen dansstuk; een choreografie.

Popping
Popping gaat om totale controle over de spieren in het lichaam, leren bewegen als een robot en beweeg al je lichaamsdelen los van elkaar door je spieren te spannen.  Onze docent leert de leerlingen de basis van popping aan en laat de deelnemers zelf een choreografie maken.

Breakdance
Leer de basis van breakdance. Doe de vetste moves, oefen de moeilijkste tricks en leer dat ook nog eens op de maat in een dans te verwerken. Dat is breakdance!

Modern
Moderne dans gaat over theatraal dansen met alledaagse bewegingen, waarbij spelenderwijs gevarieerd wordt met de elementen tijd, kracht en ruimte. Bij deze workshop zetten de leerlingen onder begeleiding van een moderne dansdocent een eigen choreografie in elkaar.

Er is geen lesbrief beschikbaar