Een reis naar de oase

Doe mee met deze interactieve muziekvoorstelling!

Pim de ezel heeft een hele spannende droom. Ben jij ook zo benieuwd waar hij over droomt? Samen met de dieren van het Kwetterbos gaan we dat ontdekken tijdens deze intieme muziekbeleving voor de allerkleinsten. We gaan dansen, zingen en spelen met de vele knuffeldieren uit “Een reis naar de Oase”!

Een reis naar de oase is een muzikale ervaring voor kinderen in groep 1 en 2 van de basisschool. Samen met de dieren van het Kwetterbos maken we de avontuurlijke reis uit de droom van Pim de ezel. We gaan dansen, zingen, klappen en spelen met verhaal, liedjes en attributen zoals eigen gemaakte shakers.

Voor deze voorstelling is een lesbrief gemaakt met zes voor de leerkracht uitgeschreven lessen. De liedjes staan op de cd ‘Het Kwetterbos’, deze wordt geleverd bij de lesbrief. Voorafgaand aan de voorstelling zal er een mini-workshop plaatsvinden waarin alle liedjes met de kinderen worden doorgenomen, hierdoor zullen de kinderen maximaal plezier uit de voorstelling halen!

Bij een definitieve aanvraag ontvangt uw school de uitgebreide lesbrief en de cd ‘Het Kwetterbos’.
Voor het materiaal dat nodig is in de lesbrief dient uw school zelf te zorgen. Het gaat dan om materiaal voor het maken van eigen shakers en de aanschaf van diverse kleuren lint.

De voorstelling wordt gespeeld door drie musici:
Babette Jane: saxofoon en stem, Lovely Uhlenbeek: gitaar en stem, Terence Samson: percussie en stem.

Er is een lesbrief beschikbaar.