De Magie van Brazilië

Ontdek Brazilië in dans en muziek

Tijdens deze interactieve, wervelende voorstelling worden de kinderen ondergedompeld in de muziek, dans, cultuur van Brazilië, met de Liedjestovenaar als hun gids.

De voorstelling bestaat uit een interactief deel, met reiskoffertjes voor de kinderen met daarin antwoorden van vragen over de cultuur.

De Magie van Brazilië met gastmuzikante Elizabeth Fadel (piano/cavaquinho/gitaar)
Tijdens deze editie nemen we de kinderen mee door de jungle, de stad en eindigen op het parelwitte strand van Brazilië. De kinderen maken kennis met verschillende percussie instrumenten, waarmee we dieren en natuurelementen nabootsen. Ook leren de kinderen eenvoudige bodypercussie oefeningen. Daarnaast spelen we bekende Samba en Bossa Nova liedjes in speelse Nederlandstalige vertalingen en eigen composities.

Er is geen lesbrief beschikbaar