Dance! Dance! Dance!

Dansrages uit de afgelopen 100 jaar

In dit schoolbrede dansproject passeren de dansrages uit de afgelopen 100 jaar de revue: de Charleston, Swingdance, Rock en Roll, de twist, de popmuziek van de hippies, disco, ska, musicaldans, clipdans en nog veel meer.

Iedere klas krijgt een dans uit een bepaalde periode ingestudeerd. In een swingende vrolijke voorstelling komen alle dansstijlen samen.

Voor de leerlingen zal het in veel gevallen een eerste kennismaking zijn, voor ouders en grootouders een feest der herkenning!

In overleg met de school wordt een datum voor de voorstelling ingepland. In de 2 weken daaraan voorafgaand worden 2 aparte repetitiemomenten per groep ingepland o.l.v.docenten van de Kunstbrigade. Iedere groep heeft zo 2 repetities van 60 minuten ( kleuters 45 minuten), een generale repetitie en deelname aan de voorstelling.

Er is een lesbrief beschikbaar.