'TAFEL Je MEE?!' (REKEN MAAR)

Op een 'muzikale manier' de tafels 1 t/m 10 (achter elkaar en door elkaar)leren!

Superleuk; doormiddel van 'shout outs, rap, ritme en de beat' leren kinderen de tafels 1 t/m 10 (achter elkaar en door elkaar)! Rekenen is nog nooit zo leuk geweest.

Bij de workshop 'TAFEL Je MEE?! voor de groepen 4 en 5 ligt de nadruk op de tafels 1 t/m 10 (achter elkaar en door elkaar).

Na afloop van de workshop krijgt de school een CD met het lied erop zodat het herhaald kan worden in de les.

Dit schoolbrede muzikale reken project bestaat uit nog 2 workshops in verschillende bouwen:

Bij de workshop 'Tel JE Mee?! voor gr.1,2 en 3 ligt de nadruk op tellen en optellen en aftrekken met 10En bij de workshop 'Ik TEL me een BREUK!' voor de groepen 6, 7 en 8 ligt de focus op breuken, kommagetallen en procenten.

Allen afzonderlijk of gezamenlijk te boeken.

Muzikale doorlopende lijn voor ob, mb, bb gericht op versterken rekenonderwijs
ob (0t/m2 - 3): tellen kd 29 (tellen t/m 20)
mb (3t/m5) : tafels kd 27
bb (6,7,8): metriek stelsel/verhoudingen&procenten kd 26

Er is een lesbrief beschikbaar.