Dansworkshop / Lessenreeks Dans

Energieke lessen vol beweging en muziek

De leerlingen maken in een les van 45 tot 60 minuten kennis met dans als kunstvorm en leren hoe je fantasie om kan zetten in beweging.

Een eenmalige dansworkshop is mogelijk maar daarnaast kunt u ook een HALTE 6 lessenreeks boeken. In 3 tot 8 lessen staan plezier, creativiteit en bewegingsvrijheid centraal en werken we met de leerlingen aan een korte danspresentatie.

Er zijn lessen mogelijk in verschillende dansstijlen; van hiphop tot modern, van afrikaans tot musicaldans. Daarnaast werken we vanuit verschillende thema's die aansluiten bij de leeftijd van de groep.

Zelf een leuk idee of is de klas/school in de ban van een bepaald thema? Laat het ons weten, dan kijken we samen of we de lessenreeks hierop aan kunnen passen!

Er is een lesbrief beschikbaar.