Kinderboekenweek 2020 - En toen?

Een duik in de geschiedenis

En toen?
Tijdens de Kinderboekenweek 2020 gaan we terug in de tijd. Boeken brengen geschiedenis tot leven, waardoor de wereld van vroeger tastbaar wordt. Lees spannende verhalen over ridders, verplaats je in oorlogstijd of kom van alles te weten over de Oudheid. Je hebt geen tijdmachine nodig om andere tijden te ontdekken. Verken alle werelden van toen door het lezen van boeken!
Ook Peter gaat de geschiedenis in door te lezen. Hij leest natuurlijk niet alleen. Hij raakt zo enthousiast dat hij bijna letterlijk het boek wordt ingetrokken. De verhalen die hij leest laat hij zien en natuurlijk is er hulp nodig. In een enorm boekendecor komen verhalen tot leven.

Een interactieve voorstelling waarin iedereen wordt uitgenodigd mee te denken en te doen.

Deze voorstelling is op aanvraag op maat te spelen voor andere leeftijden.

Ieder jaar speelt Peter Sterke een nieuwe voorstelling in het thema van de Kinderboekenweek.

Er is een lesbrief beschikbaar: Op aanvraag. .