Chapeau!

Ontwerp en maak een kunstwerk voor op je hoofd

Als start laten de leerlingen zich door middel van een presentatie inspireren door hoedenkunst, en maken zij kennis met de hoed als bescherming, versiering of statussymbool.
Hierna ontwerpen ze onder begeleiding van Laura hun eigen hoed.
In de lessen daarna gaan ze hun ontwerp uitvoeren. Laura verzorgt alle benodigdheden en materialen voor deze lessen.

In overleg met de school behoort een extra presentatie-les in de vorm van een catwalk-show of fotoshoot tot de mogelijkheden.

Petje af voor de kinderen die hun hoofddeksel aan het eind van deze lessenserie in balans op hun hoofd hebben staan!

Laura van Staveren richt zich als kunstenaar en als kunstdocent op draagbare kunst vanuit diverse thema’s. In de kunstlessen stimuleert ze leerlingen bij de ontwikkeling van hun creatieve denkvermogen en leert ze hen specifieke technieken toe te passen.

www.lauravanstaveren.nl

Er is geen lesbrief beschikbaar