In de kelder staat een huis / TG Winterberg - poppentheater

Voorstelling en workshop à la carte voor groep 1 & 2

Voorstelling:

In de kelder staat een huis is een beeldende poppentheater voorstelling voor iedereen vanaf 3 jaar. Een avontuurlijke muis droomt in haar kelder weg over wat er niet is, maar er zou kunnen zijn. Een voorstelling waar je zelf bij kan fantaseren en nieuwe beelden in je hoofd kunt maken. TG Winterberg maakt energiek, inventief, poëtisch theater met poppen, objecten, installatie met humor, krachtige beelden en ongebreidelde fantasie. Deze voorstelling won de Zilveren Krekel 2019 in de categorie ‘meest indrukwekkende podiumprestatie’.

Workshop:

Een koffer vol schatten, verzameld in de kelder van een groot oud huis in de stad. Wat voor avonturen zou de muis hier allemaal mee kunnen beleven? De koffer is gevuld met allerlei doosjes, draadjes, lapjes, klosjes, stokjes, potjes, houtjes, blikjes etc….Met behulp van lijm en tape maken de leerlingen
hun eigen schat voor de muis.