Animatiefilm En Toen?! - korte animatieworkshop

Film een knotsgekke tijdreis in het kader van de Kinderboekenweek

Het thema van de kinderboekenweek is dit jaar ‘En Toen?’. Daarop aansluitend hebben we een workshop ontwikkeld waarbij de kinderen een animatiefilm maken over een knotsgekke tijdreis.

Deelnemers van de korte workshop hebben van tevoren in de klas verhalen bedacht, decors geknutseld en figuurtjes/poppetjes gemaakt onder begeleiding van de leerkracht. Onder begeleiding van een mediadocent van NurLimonade brengen de leerlingen de poppen tot leven!
Bij deze workshop is veel ruimte voor de ideeën van de kinderen zelf. Kan je zingen? Maak een soundtrack!

Er bestaat ook een lange workshop En Toen?. Bij deze workshop helpen de mediadocenten bij het bedenken van de verhalen en het knutselen van de poppen en decors.

Er is geen lesbrief beschikbaar