Museumpleinbus

Met de Museumpleinbus reist u gratis en gemakkelijk naar het Rijksmuseum, Van Gogh Museum en Stedelijk Museum Amsterdam. Neem uw leerlingen mee op ontdekkingsreis naar de hoogtepunten uit de Nederlandse kunstgeschiedenis, vanaf de 17e eeuw tot nu!
Speciaal voor de Museumpleinbus hebben de drie musea hun programmering op elkaar afgestemd. Elk museum biedt een uitdagend en leerzaam programma voor groep 6, 7 en 8. We maken het u als leerkracht bovendien erg makkelijk! Op de website www.museumpleinbus.nl vindt u lesmateriaal voor een voorbereidende-en afsluitende les op school, inclusief een introductiefilm.
De bus biedt plaats aan 60 personen en rijdt voor scholen binnen een straal van 60 kilometer vanaf de ring van Amsterdam. Op onze website staan de voorwaarden, lees deze goed voor u de aanvraag indient.

De Museumpleinbus: reis mee met Rembrandt, Van Gogh en Rietveld!