Rijksmuseum

Amsterdam

De mooiste schatten en spannendste verhalen vind je in het Rijksmuseum. Reis samen met uw leerlingen door de tijd in maar liefst 1,5 kilometer kunst en geschiedenis van en over Nederland, een historische sensatie voor jong en oud. Vanaf het nieuwe schooljaar kunnen wij bijna 30 schoolklassen per dag ontvangen.

In het museum zelf prikkelen wij de nieuwsgierigheid van leerlingen met bijzondere activiteiten. Onder het motto ‘leren kijken door te doen’ ontwikkelen leerlingen hun creatieve talenten in het gloednieuwe educatieve centrum de Teekenschool. Verschillende kunstvormen zoals tekenen, schilderen, mulitmedia en drama komen daarbij aan bod. Uitgangspunt is altijd de collectie van het Rijksmuseum. Kinderen t/m 18 jaar zijn gratis.

Beschikbare projecten

Erfgoed, Media